7 Haziran 2007 Perşembe

TÜRK ASKERİ SOKAK KABADAYISI DEĞİLMİŞ!



Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Finlandiya'nın Büyükelçiliği'nin resepsiyonunda sınır ötesi operasyonla ilgili açıklamalar yaptı.Büyükanıt "Türk askeri mahalle kabadayısı değil, sınır ötesi operasyon için siyasi karara ihtiyacımız var" dedi.Teröristlere karşı kararlılıklarının devam ettiğini söyleyen Genlkurmay Başkanı, "Şehidin 6,5 aylık bebeğini görünce tüylerim diken diken oldu" ifadesini de dile getirdi.
Sorarız genelkurmay başkanımıza..Şimdi yazılı bir emir bekliyorsunuz,yani başbakana bağluı bir kurumsunuz.Ülke sınırları tehlikedeyken emir bekliyorsunuzda,iş ihtilal yapmaya,çaycılara muhtıra yazdırmaya gelince Başbakanı üstünüz kabul etmiyorsunuz öyle mi?

TÜRKİYEYE ATEŞE ATILIYOR
Türkiye, seçimi unuttu, sınır ötesi operasyona kilitlendi. Ve bu operasyonla da Türkiye ateşe atılmak isteniyor. Aslında böyle bir operasyon gerçekleştiğinde sonuç şimdiden belli bence. Amaç hükümeti devirmek olduğu için, operasyonda başarısız olunacak(!), fatura hükümete kesilip sandıkta bedel ödetilecek. Herşey bir yana da teröristleri affeden hala daha Çankaya'da...

Hiç yorum yok: