3 Haziran 2007 Pazar

TÜRKÇE OLİMPİYATLARI ŞENLİĞİ(HÜRRİYET SENDE GÖR!)


Milyonlarca yüreğin bir attığı TÜRKÇE OLİMPİYATLARI tüm görkemiyle sona erdi.Barış,sevgi,kardeşlik mesajları verildi..Türkiye barışın timsali sayıldı...Hepimiz biriz sesleri yükseldi..Gerçek milliyeti Türk olmasada,tek ağızdan İSTİKLAL MARŞI söyleyen çocuklar bizleri gururlandırdı..Türkmen çocuk Türkçe öğrenirken başından geçenlerle salondakileri kırdı geçirdi.Tüm dünya basını bu görkemli güne yoğunlaşırken,Kartel medyamız,en başta da HÜRRİYET bu muhteşem şölene yer vermedi...Sevginin ve kardeşliğin hat safhada olduğu geceyi haber bile yapmadı.Sanırız bu gecede,bölücüler,teröristler yoktu..PKK konserinde PKK bayrağı sallayanlar yoktu.HÜRRİYET'te bu yüzden bu olimpiyatı haber yapmadı..Bu yüzden destek vermedi..
Bizler de bu güzel şöleni düzenleyenlere teşekkür'ü borç biliyoruz.Ayrıca yıllardır açtıkları okullarla Afrikada,Orta Asyada o yörenin insanlarına İSTİKLAL MARŞIMIZI okutturan ve bu organizasyonu düzenleyenlere şükranlarımızı sunuyoruz..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne denir, nasil yorum yapilir bilemiyorum. Anadolunun bagrindan cikan, buyuk fedakarlik yapip hic bilmedigi topraklara giden, gittigi yerlerde insanlik adina baris arzulayan Turk dostu nesiller yetistiren, bu Ogretmenlerimiz nasil gorulmez. Turkiye'ye ve Turkce'mize bundan buyuk bir hizmet daha nasil yapilir. Ve Kartel medyasi bunu gormuyor, gormek ve gostermek istemiyor. Insan dusunmeden edemiyor, Hurriyet ve diger kartel medyasi, Gercekte ne kadar Turkiye sevdalisi. Ulkemizin vede insanligin gelecegi adina ekilen bu baris tohumlarini kasitli olarak gormemekle, kime yada kimlere hizmet ediyorlar...Hurriyet ve yoldaslarina Yuhhh artik diyorum.

Aris dedi ki...

Türkçe olimpiyatından bahsediyorsunuz ama daha bağlaç olan "de"yi ayrı yazamıyorsunuz, şahanesiniz!

Adsız dedi ki...

Hurriyet gazetesi ve surekasinin amaci Turk milletinin, Turkce'nin gelismesi filan degil. Bunlarin amaci ceplerini doldurup, rahat rahat yasamak...Turkiye ile alakasi yok bunlarin...