7 Haziran 2007 Perşembe

İSTANBUL SEL Mİ OLDU?

Hürriyet yine yaptı yapacağını.


İstanbul'un Belediye başkanının kafasını bir karikatüre yerleştirdi.Yaptığı photoshop(resim düzenleme programı) oyunları ile İstanbul'u su basmış görüntüsü oluşturdu.


Bakınız..Bu resimde sol tarafta arşivden bir görüntü bulmuş.O görüntüde bile Renault marka araba bir su birikintisinde sadece.Ardından sağ tarafa Venedik şehrinin sularını koymuş.Burdaki illüzyon ile insanları kandırmaya çalışmış..Ayrıca utanmdan bir belediye başkanı ile dalga geçmiş...Bu yaptıkları ile de yetinmemiş gibi yine yorumlarımızı yayınlamadı.Çünkü yine hükümet karşıtı bir yorum yapmadık..O yayınlamadı ise biz yayınlamak istiyoruz yaptığımız yorumlardan birini;
Yazar:Alistan
Yorum:Arkadaşlar istanbulda Tayyip Erdoğan öncesi dönemi hatırlayıpta lanet okumayan 1 kişi çıkarmı acaba ???? bune acımasızlık bune siyasi düşünceyle yapılmış yorumlar.... ben kapımdaki çöp dağlarını , akmayan sularımı , 2 damla yağmurda sel basan istanbulu unutmadım unutamadım....! m2 35 kilogram yağış düşmüş ani yağış su birikintileri olabilir bu normal, kaç yeri su basmış kaç ev su dolmuş bunlara bakım m2 1 kg yağardı istanbulun 1/4 ü sular altında kalırdı Hatırlayın bunları...!

Ne diyelim sana Hürriyet?Ne diyelim?

İşte hürriyet'in saçma sapan haberi;
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6667409.asp?gid=180

Hiç yorum yok: