6 Haziran 2007 Çarşamba

KENDİSİ ŞEHİT,AMA ANNESİ ASKERİ KURUMLARA,ORDUEVLERİNE GİREMEZ.



Çünkü şehit annesinin de başı örtülü.


Türkiye Tuncelide kaybettiği yedi tane vatan evladına ağlıyor.Bu aslan parçaları vatanı için canını veriyor.Hemde daha yirmi yaşında.Şehitlerimizin cenazeleri içlerimizi burkuyor.Ancak yıllardır dikkatimizi çeken bir konu var ortada.Şehitlerimizin mübarek analarının %90'ının başı örtülü(zaten elit kesimin çocukları şehit düşebileceği yerde askerlik yapmaz,hatta askerlik bile yapmaz)..Kendisini Türk Milleti için,Türk Vatanı ve Türk Silahlı Kuvvetleri için feda eden bu vatan evlatlarının mübarek anaları basit bir tören için,bir kutlama için orduevlerine,askeriyeye,askeri lojmanlara giremiyor.Bu vatan evlatlarımızın,bu kahramanlarımızın bacıları başı örtülü diye üniversitelere giremiyor.Peki bu nasıl bir çelişki? Bu ne büyük bir çelişki.


BU ASKERLERİMİZ NEDEN,KİMİN İÇİN ŞEHİT DÜŞÜYOR?

Anaları,bacıları başörtüsü nedeniyle dışlansın(hemde şehit düştüğü kurum tarafından) ,yobaz damgası yesin diye mi genç yaşta hayata veda ediyor?


CENAZE TÖRENLERİNDEKİ PAŞALAR,KOMUTANLAR CEVAP VERSİN!

Törenlerde ellerini öptüğünüz anaları o haliyle askeriyeye alır mısınız?Orduevine sokar mısınız?Yoksa yaptığınız herşey yapmacık mı?Emrinizdeki aslan parçalarının anaları onlar..


ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ!!

EZAN DİNMEZ,BAYRAK İNMEZ!!

KAHROLSUN PKK!!

Allah-u Teala Bakara Suresi 154. ayet-i kerime'de böyle buyuruyor: “Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyiniz. Zira onlar diridirler, fakat siz farkında değilsiniz.”

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne alaka :S Bu islami bir savaş değilki..