6 Haziran 2007 Çarşamba

HÜRRİYET'İN MUHABİRİ ÇUVALLADI!!



Hürriyet gazetesi Ankara muhabirinin 'listede yer almıyor' dediği eski bakan, aslında listenin 1. sırasında aday gösterilmişti.
06 Haziran 2007 Çarşamba 16:27
Hürriyet'in Ankara muhabiri Turan Yılmaz bugün büyük bir skandala imza attı. Yılmaz'ın haberine göre 1 Mart tezkeresine ret oyu veren eski Bayındırlık Bakanı Zeki Ergezen AK Parti'nin aday listesinde yer almıyor. Ancak AK Parti tarafından YSK'ya verilen ve basında da yayınlanan listelerde açıkça görüldüğü gibi Zeki Ergezen Bitlis'te 1. sıradan aday olarak gösterildi. Ancak bu haber Yılmaz'ın ilk vukuatı değil. Yılmaz daha önce de benzer haberlere imza atmıştı."Egemen Bağış toplantıda Erdoğan'a 'aday olma dedi"
Turan Yılmaz imzalı bir başka skandal haber de Başbakan Erdoğan'ın danışmanı Egemen Bağış ile ilgili olan haberdi. Habere göre cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi amacıyla toplanan AKP MYK toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın danışmanlığını da yapan AK Parti İstanbul Miletvekili Egemen Bağış, Erdoğan'a aday olmaması konusunda uyarıda bulunmuştu. Ancak Egemen Bağış'ın o toplantıda olmadığı ve Ahmet Ertegün için ABD'de düzenlenen özel bir programa katıldığı ortaya çıkmıştı..
Akdamar bombasıTuran Yılmaz imzalı bir başka bomba haber de, Başbakan Erdoğan'ın Van'ın Akdamar Adası'ndaki tarihi kilisenin açılışına katılacağı yönündeydi. Ancak bu haber Başbakanlık tarafından yalanlanmış ve Erdoğan'ın programında yer almadığı açıklanmıştı ve Erdoğan da açılışa katılmamıştı..DYP'li belediye başkanı AKP'li oldu!Hürriyet gazetesinde 13 Mart 2005 tarihinde yine Turan Yılmaz imzasıyla yayınlanan haberde, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu'nun Ruslar tarafından hediye edilen Noel Baba heykelini kaldırtarak plastik bir heykel diktirdiği bilgisi yer alıyordu. Haberde buraya kadar bir hata yoktu. Ancak belediye başkanı Topçu'nun AKP'li olduğu ve bunun AKP için de büyük bir kriz yarattığı iddia ediliyordu haberde. Oysa Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu Doğru Yol Partisi'nden (DYP) seçilmişti..

Kaynak: www.ensonhaber.com

Hiç yorum yok: